• Autoschade Herstel Haarlemmermeer

Vennepse autoschadehersteller valt opnieuw in de prijzen

NIEUW-VENNEP Autoschade Herstel Haarlemmermeer, gevestigd aan de Hugo de Vriesstraat 36 in Nieuw-Vennep, is verkozen tot AHG Autoschadeherstelbedrijf 2018. Het Vennepse bedrijf, dat vorig jaar al de landelijke winnaar van de Focwa Autoschade Award werd, kreeg vorige week de prijs overhandigd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Autoschade Herstel Groep (AHG). 

Met name de hoge score op het gebied van klanttevredenheid en inkooployaliteit heeft geleid tot het winnen, zo blijkt. "De registratie van klanttevredenheid heeft veel aandacht gehad", legt AHG-directeur Guus van Dreven uit. "Naast het extern zichtbaar zijn door middel van klantenreviews is het uiteraard ook van belang voor ondernemers om alle feedback vanuit klanten te allen tijde te monitoren en op te volgen, om zodoende de algehele klanttevredenheid te verbeteren. Daarnaast heeft Autoschade Herstel Haarlemmermeer het inkooployaliteitsprogramma van AHG goed uitgedragen, waardoor alle aangesloten vestigingen direct profiteren van het opgedane inkoopvoordeel."

MEDEWERKERS Ook Dennis Breed, directeur van Autoschade Herstel Haarlemmermeer, was tevreden. Hij prees daarbij zijn medewerkers. "Zonder de inzet van het voltallige personeel was dit uiteraard niet mogelijk geweest."