• pr

Uniek: Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau samen in Hoofddorp

HOOFDDORP Op 4, 5, 6, 11 en 12 november vond Inspiratie 2020 plaats: het keukenretail event van BSH-huishoudapparaten. Een bijzonder moment, want nog nooit eerder hebben alle vier de grote BSH-merken, Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau, de nieuwste producten en merkenconcepten samen op een event getoond.

Marc Asbeek Brusse, Director Keukenretail bij BSH Huishoudapparaten B.V: " Op ons evenement toonden we de verschillende merken in verschillende keukenstijlen met het ideale assortiment van onze merken zoals wij die in de merkenopbouw graag zouden zien. Bezoekers kregen volop inspiratie over hoe de verschillende merken naast elkaar in de showroom getoond kunnen worden."

BSH heeft veel noviteiten maar de nadruk van dit event lag toch wel op de nieuwe inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging. "Size matters" en dat zie je in alle aspecten terug. Het design is aangepast met een smallere, hittebestendige ventilatie-uitloop (de smalste in de markt 7x33 centimeter), maar met de hoogste afzuigcapaciteit en een laag dB.

Een andere belangrijke noviteit was de afzuigkap met CleanAir Plus filter, deze verwijderd niet alleen meer dan 90 procent van alle geuren (ook vis) maar deactiveert ook door middel van een aparte biolaag pollen en allergenen. Update je Home Connect app en ook de oude afzuigkap met Home Connect is hiervoor geschikt.