• Restaurant Nozem opende eind maart haar nieuwe deuren: "We willen ons onderscheiden, maar blijven wel gewoon."

    Eigen foto

Restaurant Nozem: nieuw culinair uitje in Concourslaan

HOOFDDORP Parkeerproblemen neem je op de koop toe als je een avondje uit eten gaat in de Concourslaan. Waar eerst het friethuis ingeklemd zat tussen grote gebouwen staat nu een fraai pand met drie verdiepingen waar je kunt aanschuiven. Welkom bij Nozem.

Aan de buitenkant en ook beneden ziet het gezellig uit. Lage zitjes, een lange bank aan de muur afgewisseld met hoge eettafels. Chef-kok Pepijn heeft het menu samengesteld en is lyrisch over zijn nieuwe werkplek. "Ik heb zo'n schik in koken en doe het al heel wat jaren en weet nu wel wat koken is. We werken met de allerbeste ingrediënten. We willen ons onderscheiden, maar blijven wel gewoon."

Bij aankomst worden gasten getrakteerd op een warm broodje en hebben daardoor tijd de kaart te lezen. Serveerster Bo geeft advies over welke wijn het best bij welk gerecht past. De keuze is reuze op de drankenkaart, maar ook op de menukaart is er genoeg te kiezen voor de fijnproever. Voor zowel de lunch, tussen 11.00 en 16.00 uur, als het diner van 17.00 tot 22.00 uur is een gevarieerd aanbod van vlees-, vis- en vega-gerechten op de kaart. Van broodjes gerookte zalm tot aan tournedos met friet, vis van de dag of de wisselende vega ravioli.

Eind maart opende het restaurant al haar deuren en nodigt iedereen uit om te komen fijnproeven. Het pand is ook toegankelijk voor mindervaliden door de lift die er aanwezig is.

Restaurant Nozem, Concourslaan 26, 2132 DK, Hoofddorp.