• Vlnr Jeroen Kerkhof, Jerome Konst, Sven Koopmans, Trudie van 't Hull-Bettink, Hein van Elderen, Mark Achterbergh, Gertjan de Jong en Beryl van Straten.

    Jan Aukus

Ondernemers Haarlemmermeer in het zonnetje gezet

HAARLEMMERMEER De dag van de ondernemer, vrijdag 15 november, greep de VVD aan om Haarlemmermeerse ondernemers in het zonnetje te zetten in Hoofddorp bij Hoofddorp on Ice.

In het bijzonder deze plek om initiatiefnemers Jeroen Kerkhof en Jerome Konst van de ijsbaan te bedanken voor de enorme inzet en durf om voor de inwoners van Haarlemmermeer een mooie plek te creëren om in winterse sfeer samen te komen. Ook zijn Hein van Elderen, Gertjan de Jong en Gert-Jan Petrie van de Miscanthusgroep en olifantsgrasproducten uitgenodigd om naar de ijsbaan te komen. Zij zetten zich al jaren in voor zowel de duurzame productie en circulaire verwerking van olifantsgras in Haarlemmermeer.
VVD Fractievoorzitter Beryl van Straten: "Wij zijn trots op al onze ondernemers. Voor vandaag hebben we 3 ondernemers uitgekozen die we extra aandacht willen geven omdat zij net dat stapje extra doen voor onze gemeenschap en daarmee niet alleen bijdragen aan onze economie maar ook aan vernieuwing, sociaal maatschappelijke doelen en verbinding tussen inwoners".
Om de derde ondernemer te verrassen op deze dag verplaatsen de raadsleden in gezelschap van wethouder Marja Ruigrok en Tweede Kamer lid Sven Koopmas naar Happy Tosti. Bedrijfsleidster Nikki van Andel mag namens Happy Tosti de blijk van waardering in ontvangst nemen. Zij vertelt vol passie hoe zij daar samen met de mensen werken met een afstand tot arbeidsmarkt. Niet alleen runnen ze de tent, maar zorgen zij er ook voor dat door middel van de ervaring die zij opdoen verder kunnen op de arbeidsmarkt.