Meest innovatief | Twaalf nominaties publieksprijs The Guts Award

NIEUW-VENNEP The Guts Award is een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en gemeente Haarlemmermeer en draait om innovatie. Twaalf bedrijven zijn voor dit jaar genomineerd voor de bijbehorende publieksprijs.

Op de nominatielijst staan: AA Verhuizers, Autopark Zuid, Autoschade Herstel Haarlemmermeer, Boyz in the cloud, DERO BV, DJ Middelkoop & Zn. BV, Electrobot, Inepro, Intertraining, MotorMover, Perfect Catering en Stichting Philia. De winnaars, van zowel de jury- als de publieksprijs, worden dinsdag 3 oktober bekend gemaakt bij CTS Group aan de Schillingweg.

In aanloop naar het evenement selecteert de vakjury middels bedrijfsbezoeken drie finalisten voor de juryprijs. Eén van hen gaat naar huis met de titel 'Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep'.  

Het evenement is vorig jaar in het leven geroepen om lokale ondernemers te inspireren en stimuleren zich (nog meer) te ontwikkelen op het gebied van innovatie. Tijdens de bijeenkomst van 3 oktober gaat Dirk Scheringa als gastpspreker in op de onderwerpen innovatie en lef.

De 7-koppige vakjury bestaat uit Angeline Kierkels van Meerlanden, Karin Moerkerk van Innoventies (juryvoorzitter), Age Vermeer van Dura Vermeer, Dick van Lent van Van Lent Shipyard, Thomas Hendriksen van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, Gerco Tolsma van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol en Ronald Zoet van ATN Beveiliging (winnaar The Guts Award 2016).