• Groot feest bij notariskantoor Gopisingh Van Os.

    Ton Hofstra Foto

GVON proost op de toekomst

HOOFDDORP Met een goed gevoel terugkijken op de afgelopen tien jaar. Maar ook vol plannen vooruitblikken naar minimaal nog eens tien jaar op de fraaie locatie aan de Boslaan. Notariskantoor Gopisingh Van Os had vorige week donderdag meerdere redenen om feest te vieren. Dus werd er volop geproost tijdens de GVON 2.0 party.

Trots. Dat is wellicht het beste woord hoe mr. Susan van Os en mr. Rajesh Gopisingh zich voelen nu ze al weer tien jaar geleden het kantoor van notaris Schoemakers op de hoek van de Boslaan en Kruisweg overnamen en er hun naam aan konden verbinden.

Zo zijn ze trots op de locatie zo dicht bij de entree van het dorp waardoor het kantoor goed bereikbaar is. Trots op hetgeen de afgelopen jaren samen met de medewerkers is bereikt zoals marktleider zijn in de nieuwbouw. Ze zijn trots op de plannen die er zijn voor de komende jaren waarmee het full service notariskantoor in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen. En ze zijn trots om deel uit te mogen maken van een bruisende gemeente als Haarlemmermeer.

Van Os, onder meer lid van de MeerBusiness-jury: "We zijn hier samen van start gegaan en we hebben daar nooit spijt van gehad. De pioniersgeest die hier hangt, samenwerken met andere ondernemers, de contacten met inwoners, we kijken er met veel plezier op terug en zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet."

Dat laatste kunnen Van Os en Gopisingh, met alle medewerkers, vanuit een kantoor dat de afgelopen periode helemaal opnieuw is ingericht. Het resultaat is een modern, licht en ruim kantoor met fraai ingerichte ontvangstruimten.

Volgens Van Os zijn deze aanpassingen allemaal onderdeel van het GVON 2.0 waar afgelopen donderdag de feestelijke start voor is gegeven. Daarin passen tevens een nieuwe huisstijl en uitbreiding van het aantal personeelsleden en daar waar mogelijk meer digitalisering, aldus van Os.

"Op dit moment zijn er veel meer digitale mogelijkheden. Daar willen we graag op inspelen om op die manier de klant nog beter ten dienste te zijn."

Die vindt bij GOVN overigens een breed dienstenpakket zodra het gaat om het vastleggen van afspraken met een noodzakelijke handtekening. Zoals bij het kopen van een woning, het opmaken van een testament of samenlevingscontract en het vastleggen van de (laatste) medische wens.

Voor meer informatie: GOVN, Bos-laan 4, Hoofddorp, (023) 563 70 20.