• Nina-Lotte van der Weijden is de eigenaar van BloemenWeijden,

    Désirée van Ommen

Een boeket voor iemand die het verdient

NIEUW-VENNEP Elke week een wisselend assortiment kwalitatief mooie en kleurrijke bloemen met een lange houdbaarheid. De bloemen zijn ook steeds anders al naar gelang het seizoen. "Ik vind het zelf altijd leuk om verrast te worden en verras daarom ook mijn klanten graag. Alles is mogelijk!"

Nina-Lotte van der Weijden is de eigenaar van de eigentijdse bloemenzaak BloemenWeijden, die gevestigd is bij de ingang van de Symfonie in het Venneperhof. Ondanks haar jonge leeftijd (24) weet ze precies wat ze wil. "Meer dan bloemen alleen…" In de gestylde zaak vindt de klant bijzondere potten en vazen, waxinelichtjes, kaarsen en exclusieve planten. Allemaal even mooi en bijzonder om te geven en te krijgen. "Ik ga bewust op zoek naar originele spullen. We verkopen we bijvoorbeeld ook Fidrio, exclusief mondgeblazen glaswerk."

KLANTVRIENDELIJK Nina-Lotte, die 3 jaar geleden de zaak mocht overnemen van Ron's Bloemenhoek, vindt vooral een klantvriendelijke benadering heel belangrijk. "We hebben veel vaste klanten. Binnen Haarlemmermeer, maar ook steeds vaker daarbuiten. Vaste klanten kunnen bij ons via het klantenspaarsysteem Piggy sparen voor cadeautjes."

Bij BloemenWeijden worden prachtige boeketten in alle soorten en maten verkocht en heeft de klant een ruime keuze. Maar ook worden boeketten ter plekke naar wens gemaakt en voor een enkele bloem of persoonlijk advies kan de klant hier ook terecht. BloemenWeidden is een Fleurop-bloemist en is gespecialiseerd in bruids- en rouwwerk. Daarnaast verzorgt BloemenWeijden bloemwerk op locatie. Sinds kort kan de klant ook een bloemen-abonnement afsluiten. "Elke week wordt dan een vers boeket bezorgd aan huis of op de zaak."

WIE VERDIENT EEN BLOEMETJE Vanaf medio april verrast BloemenWeijden samen met het Witte Weekblad elke 2 weken iemand die het verdient met een mooi boeket. Kent u iemand die een bloemetje verdient en met zijn verhaal en foto in het Witte Weekblad wil? Laat het BloemenWeijden weten. Dat kan door een kaartje in te vullen in de winkel en in maximaal vijf zinnen uit te leggen waarom iemand in aanmerking komt. Of door een mail te sturen naar info@BloemenWeijden.nl.

Meer weten over BloemenWeijden? Bel dan 0252-673177 of volg @BloemenWeijden op Facebook of Instagram voor leuke maandelijkse winacties en andere nieuwtjes. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en koopavond tot 21 uur. Zaterdag van 8 tot 17 uur.

Désirée van Ommen