• DuKai photographer

Drie dagen voordeel bij Ardea Auto

HOOFDDORP Bij Ford-dealer Ardea Auto was snel duidelijk welk thema de aanstaande 3-daagse Super Sale moest krijgen. Algemeen directeur Gerrit Klock laat namens Ardea Auto weten: "Er is zoveel moois te koop bij ons, met zoveel voordeel. We wilden meteen aan de slag om deze spectaculaire driedaagse actie goed voor te bereiden. Daarom kort, maar krachtig: 1-2-3 ACTIE!. Dat het ook nog eens precies op 1, 2 en 3 november plaatsvindt, maakt het de consument nog duidelijker: die dagen valt er goed zaken te doen bij Ardea Auto."

Op geselecteerde auto’s uit de voorraad van Ardea Auto worden tijdens de drie verkoopdagen fikse kortingen gegeven. En dat op nieuwe Ford-modellen die zijn voorzien van vele extra’s, zoals bijvoorbeeld Navigation Packs en nog veel meer.

AANBIEDINGEN "Uit ons aanbod hebben wij een ruime keuze geselecteerd, met sterke aanbiedingen op de Ford Ka+, de Fiesta Trend en ST-Line, de Focus ST-Line en Wagon, de EcoSport en de Ford Kuga", zo gaat directeur Klock verder. "Het voordeel kan oplopen tot maximaal 5.379 euro, hebben we berekend. Op al deze aanbiedingen is de lage BPM nog van toepassing, dat scheelt euro’s. En uiteraard doen onze verkoopadviseurs een prima inruilvoorstel, zodat ook dat tot een prima deal kan leiden.”

Het volledige actie-aanbod is te vinden op de website van Ardea Auto: www.ardeaauto.nl. De 1-2-3 ACTIE! loopt van donderdag 1 november tot en met zaterdag 3 november. Iedereen is van harte welkom voor de Deal van het Jaar 2018.

Ardea Auto is in Haarlemmermeer te vinden aan de Smaragdlaan 5-15 in Hoofddorp. Meer informatie: 023-5683200 of hoofddorp@ardeaauto.nl.