• Eigen foto

De Boseilanden bij Zwaanshoek krijgt woonkasteel

ZWAANSHOEK Wonen als een vorst? Dat kan binnenkort in de Boseilanden, nabij de Spieringweg aan het Duinpad tussen Hoofddorp en Zwaanshoek. Midden in de natuur komt een bijzonder woonkasteel met zestien luxe appartementen en een grote kasteeltuin.

Maandag 10 december is er van 16.30 tot 19 uur een Open Dag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het kantoor van Michiel van Maanen Makelaardij, Meerweg 1 te Bennebroek.

KASTEEL Het gebouw krijgt uiterlijk het karakter van een kasteel, maar met het comfort van een 21ste-eeuwse woonresidentie. Al op de tekentafel straalt het Kasteel een stoere robuustheid uit, maar ook een tijdloze en comfortabele elegantie. Wonen op het Kasteel betekent optimale privacy in een veilige en geborgen omgeving, waarbij bewoners ervan verzekerd kunnen zijn dat uitsluitend eersteklas materialen zullen worden gebruikt bij de bouw en afwerking. De architect tekende een statig kasteel met eeuwigheidswaarde.

De zestien grote kasteelappartementen zijn niet alleen ruim door hun vloeroppervlak, die ruimtelijke sfeer wordt nog versterkt door de hoogte van de plafonds van ongeveer 2.80 meter.

APPARTEMENTEN Het Kasteel telt zestien hoogwaardige appartementen die in grootte variëren tussen circa 185 en 295 vierkante meter gebruiksoppervlakte én een gezamenlijke privé-kasteeltuin van 5.000 vierkante met en grote waterpartij, die uitsluitend ter beschikking staat van de bewoners. Bij de constructie van het kasteel is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vrije indeelbaarheid van de appartementen.

Bij dit project neemt duurzaam met het milieu omgaan volgens de initiatiefnemers een belangrijke plaats in. Zo zal met de materiaalkeuzen rekening gehouden worden met het milieu en zal het gebouw goed geïsoleerd worden. Bovendien zal worden uitgegaan van duurzaam opgewekte energie. Het kasteel krijgt daarnaast geen gasaansluiting.