• PR

Businesspark wint Wel-zo-veilig-Award 

NIEUW-VENNEP Businesspark Nieuw-Vennep Zuid heeft maandagochtend de Wel-zo-veilig-Award gewonnen in de categorie Transport. Het bedrijvenpark was een van de drie genomineerden, maar heeft de award met name gewonnen dankzij het SMART Business Parc concept.

VEILIGHEID Businesspark Nieuw-Vennep Zuid maakt gebruik van moderne technieken om de veiligheid van het park te kunnen waarborgen. Zo scannen de smart camera's de kentekens van alle voertuigen die het park in- of uitrijden. Daarnaast is in februari de Social Business Community App gelanceerd, die als de ogen en oren van de ondernemers en medewerkers op het bedrijvenpark dient. Bij verdachte situaties kan de app worden ingezet om de gebiedsbeveiliger te informeren en dit dient zo als extra bron van informatie. Deze twee moderne technieken zijn onder andere bepalend geweest voor het winnen van de award.

Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, mocht de award ontvangen uit handen van minister Stef Blok (Veiligheid & Justitie): "We hebben als bestuur en ondernemers op het park jaren keihard gewerkt om schoon, heel en veilig goed op de kaart te zetten. Ik wil daarvoor Otto Vroegop van iCOPP bedanken voor zijn bijdrage in de techniek, Bertram Kroon voor zijn werk als Parkmanager en Casper van Diemen van Communicatiemakelaars voor de promotie. We zijn apetrots om hier te staan en deze Award in ontvangst te nemen."

WEEK VAN DE VEILIGHEID De Wel-zo-veilig-Awards zijn uitgereikt op de eerste dag van de Week van de Veiligheid. Met het evenement wordt het belang van veiligheid en preventie onderstreept. Naast transportgebieden, maakten ook horecagebieden, winkelgebieden en bedrijventerreinen kans op een award.