BIZ Spoorzicht maakt kans op Plabeka Bokaal

NIEUW-VENNEP BIZ Spoorzicht maakt kans op een Plabeka Bokaal. Dat heeft de provincie Noord-Holland vandaag bekendgemaakt. 

Het Vennepse bedrijventerrein (BIZ staat hierbij Bedrijven Investerings Zone, een gebied waarbij ondernemers gezamenlijk investeren in zaken als veiligheid en kwaliteit van de omgeving) is één van de drie genomineerden in de categorie Georganiseerd Beheer. Naast BIZ Spoorzicht maken ook BIZ Havengebied IJmuiden in de gemeente Velsen en De Ambacht in de gemeente Oostzaan kans op de prijs.

PRESTATIES De Plabeka Bokalen (Platform Bedrijven en Kantoren) zijn een stimuleringsprijs voor kantoren en bedrijventerreinen in de Metropoolregio Amsterdam. Doel van de prijzen is het erkennen van prestaties van de genomineerde kantoren en bedrijventerreinen. Naast de bokaal in de categorie Georganiseerd Bestuur zijn er ook nog bokalen in de categorieën Duurzaamheid en Transformatie. 

De jury voor de Plabeko Bokalen bestaat uit gedeputeerde Jaap Bond, Jan Jager, (hoofdredacteur bij Elba Media) en Cees-Jan Pen, lector bij Fontys Hogescholen. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens het MRA Congres dat 19 oktober plaatsvindt.