• Minister Cora van Nieuwenhuizen.

    Eigen foto

Minister Van Nieuwehuizen bezoekt politiek café VVD

HAARLEMMERMEER Verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) is maandag 29 oktober van de partij tijdens het politiek café dat haar lokale partijgenoten houden in Papa's Beach House. Onderwerp is 'Mobiliteit in de lucht en over land', belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen die 21 november plaatsvinden in Haarlemmermeer. Lijsttrekker van de VVD Haarlemmermeer Jurgen Nobel trapt de bijeenkomst af met een korte introductie van het verkiezingsprogramma van zijn partij. 

INFRASTRUCTUUR Vervolgens gaat minister Van Nieuwenhuizen onder meer in op luchtvaart in Nederland in het algemeen en Schiphol in het bijzonder. Er zal ook aandacht voor zaken als infrastructuur in de gemeente (bijvoorbeeld de Duinpolderweg of het doortrekken van de Noord-Zuidlijn naar Hoofddorp) en het bouwen van woningen in Rijsenhout en op inbreilocaties. 

De deuren van Papa's Beach House (IJweg 971) gaan om 19.00 uur open, het programma begint om 19.15 uur. Na afloop is er een borrel.