• Piek

Topcast in thrillerkomedie Wijn

HOOFDDORP Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… In de thrillerkomedie 'Wijn' nemen zes geweldige acteurs het publiek mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht.

Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar.

Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want, met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

'Wijn' is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie 'Hartstocht' uit 2016 en is woensdag 21 februari te zien in de grote zaal van De Meerse om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, 023-5563707 of www.demeerse.nl.