• Rob Joore

Route 65 komt in november met landenthema Indonesië

HAARLEMMERMEER Na Frankrijk, Duitsland, USA en Italië is Indonesië het nieuwe thema van Route 65, de activiteitenmaand georganiseerd door Het Cultuurgebouw. De hele maand november kunnen senioren deelnemen aan workshops of genieten van films en lezingen over muziek, architectuur en literatuur. Alle activiteiten zijn gerelateerd aan het thema.

Nieuw in de themamaand over Indonesië is de combinatie van lezing en workshop, waarvoor mensen zich ook apart kunnen aanmelden. De Route 65 leesclub gaat 3 november van start; de slotbijeenkomst zaterdag 2 december wordt een grote verrassing met een Pasar en een optreden van Balinese dansers.

Programmaboekjes zijn vanaf 2 oktober af te halen bij Het Cultuurgebouw en onder andere enkele buurthuizen. Op verzoek kunnen mensen op de mailinglijst worden geplaatst voor toezending. Ook de kaartverkoop start 2 oktober. Kaartjes zijn te koop bij kassa De Meerse in Het Cultuurgebouw en te bestellen via www.hetcultuurgebouw.nl of 023-5563700.

Woensdag 1 november begint het culturele programma met een lezing van schrijfster Marion Bloem. Vandaag besteden HCNieuws.nl en Witte Weekblad Nieuw-Vennep op een pagina aandacht aan de activiteitenmaand met onder meer een interview met Bloem.

Op de foto: Het Route 65 team in de kleuren van de Indonesische vlag.