• GB59

Les van de drummer van Justin Timberlake

LIJNDEN In 2014 was hij ook al in Lijnden tijdens zijn tour met Madonna, vrijdag 13 juli komt Brian Frasier Moore weer naar Terpstra Muziek Drumland.

De Amerikaanse drummer is in Nederland vanwege het concert van Justin Timberlake in de Ziggo Dome. Hij geeft in Lijnden dan voor de tweede keer een drumclinic.

Ook dit keer staan er twee drumstellen klaar, waar bezoekers met de werelddrummer kunnen jammen, of hun drumproblemen aan kunnen pakken.

In 2014 gaf Brian voor het eerst een clinic op het Slagwerkkrant Podium in Lijnden. Hij was destijds in Nederland vanwege Madonna's optreden in Amsterdam. Hij verraste bezoekers toen met twee drumstellen die op het podium stonden. Geen anderhalf uur durende eenmansshow zoals normaal gedaan wordt tijdens clinics, maar samen met bezoekers jammen, uitleggen en alles aanpakken waar zij tegen aanlopen met drummen.

Ook dit keer komt hij met twee drumstellen en staat het alle bezoekers vrij om mee te spelen.

Kaarten voor de clinic kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn beschikbaar via www.drumland.nl. Deuren gaan om 19.00 open, de clinic begint om 20.00 uur.

Terpstra Muziek Drumland is te vinden aan de Melbournestraat 2 en te bereiken via 020-6596858 en www.terpstra-muziek.nl.