• Scala Photography

Jochen Otten met deelt rake grappen uit

HOOFDDORP Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door Jochens spervuur aan rake grappen in dit prachtige, persoonlijke verhaal. Jochen Otten kennen we van het succesvolle sketch-programma 'Sluipschutters'. Goed voor meer dan 60 miljoen views op YouTube. Jochen is lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en schreef voor programma's als 'Dit was het Nieuws' en 'Spijkers met Koppen'.Het programma is te zien op vrijdag 22 december om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

Jochen Otten (Tilburg, 1973) groeide op in Loon op Zand. Een klein Brabants dorpje dat tegen de Efteling aan ligt. Hij rondde eerst de studie Nederlands af in Tilburg, stond 7 jaar voor de klas en studeerde vervolgens af aan de Koningstheateracademie.

Zijn televisie-debuut maakt hij in 2013 met het sketch-programma 'Sluipschutters'.

Ook speelt hij Meester Hank in de serie 'Mees Kees', en in de KPN-serie 'Feniks', die beide in het najaar van 2017 verschijnen.

Verder dook hij als acteur op in 'De IJzeren eeuw', 'Klokhuis', 'Papadagen' en 'Studio Snugger'.

Met zijn eerste programma 'In Levenden Lijve' won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs en werd hij finalist bij het Leids cabaretfestival.

Bekijk zijn nieuwe try-out voorstelling 'Troosten' in Het Oude Raadhuis.

www.demeerse.nl