• Tomek Dersu Aaron
  • Tipica Trova een oervorm van de Cubaanse muziek, latinmuziek uit de jaren ’20 en ’30.

    Sandra Wildeman
  • De zevenkoppige formatie Two Forty Second.

    Egmond de Bruijne

Jazz voor het hele gezin

NIEUW-VENNEP Meer Jazz presenteert op zondag 18 november in hotel-restaurant De Rustende Jager in Nieuw-Vennep van 13 tot 19 uur de jaarlijkse gratis toegankelijke Meer Jazz Special. Dat is een gezellig indoor-festival met muziek in diverse populaire genres voor iedereen.

Two Forty Second, Minka & Luuk, Tipica Trova, Torello's Jive Bugs maken er een feest voor iedereen van. Van 16.45 tot 18.15 presenteert het fameuze keukenteam van De Rustende Jager het inmiddels traditionele Meer Jazz Special Buffet.

TWO FORTY SECOND Bij deze zevenkoppige formatie - bas, slagwerk, piano, trompet en drie saxen passeren diverse jazzgenres de revue. Dat klinkt ernstiger dan het is, want het plezier spat eraf als de zes heren en saxofoniste Jolanda Ooms stukken als La Samba, So What, Footprints en Strasbourg: St. Denis voor u vertolken.
Van 13 tot 14 uur in de Jachtzaal.

MINKA & LUUK Wegens het succes van succes vorig jaar en op veler verzoek geprolongeerd: het prachtige duo Minka (Bodemann) & Luuk (Janssen). Ze spelen al een aantal jaren samen en ze hebben een stevige reputatie. Vocaliste Minka heeft een geweldige jazzy stem, een professioneel geluid, en ook gitarist Luuk – van alle markten thuis - swingt de pannen van het dak. Het repertoire loopt van Rodgers and Hart tot Elton John, van Adele tot Thelonious Monk.
Minka & Luuk verzorgen vier optredens in De Jonge Jager: van 14 tot 14.45 uur, van 15.30 tot 15.45 uur, van 16.30 tot 17.15 uur en van 18 tot 18.15 uur.

TIPICA TROVA Met zang en originele Cubaanse instrumenten voert deze band u naar de oervorm van de Cubaanse muziek, latinmuziek uit de jaren '20 en '30. De fameuze frontman Jorge Martinez Galan heeft dit erfgoed in zijn genen. Hij en zijn kompanen zorgen ervoor dat de dansliefhebbers royaal aan hun trekken komen. Dat geldt ook wie liever rustig willen luisteren - en kijken.
Van 14.45 tot 15.30 uur en van 15.45 tot 16.30 uur in de Jachtzaal.

TORELLO'S JIVE BUGS Terug naar de jaren '40 en '50 met onvervalste jive, rock & roll en blues. De negen Torello's, een vrouw (zangeres Juliëtte Berkhout) en acht mannen, allemaal in fraaie gedateerde outfit-van-toen, brengen twee stomende en swingende shows. Ze voeren u mee naar die roemruchte jaren waarin Elvis, Fats Domino, Carl Perkins, Bo Diddley en vele anderen een nieuw muziek tijdperk inluidden.
Van 17.15 tot 18 uur en van 18.15 tot 19 uur in de Jachtzaal.

BUFFET

Vanaf 16.45 tot 18.15 uur serveren 'De Rustende Jager'-directeur Marcel de Jong en zijn staf een overheerlijk buffet. Dit menu kost € 15 per persoon.

De ervaring leert dat hier veel belangstelling voor is en daarom adviseren tijdig te reserveren bij De Rustende Jager, (0252) 62 93 33 of e-mail naar info@hotelderustendejager.nl. Als men voor 16 november via de website reserveert is er een korting van 1,50 euro per persoon.
Ga daarvoor naar www.hotelderustendejager.nl tab acties&evenementen.
Na 16 november kunt u alleen telefonisch reserveren (dus zonder websitekorting).
Voor alle duidelijkheid: ook wie niet aan het buffet deelneemt is van harte welkom!
Alle concerten zijn doorlopend gratis toegankelijk en iedereen kan vrij in- en uitlopen.