• Het wordt een gezellige boel tijdens het kinderfeest van Crosspoint.

    Eigen foto

Feest voor schooljeugd Getsewoud

Crosspoint wil buurtbewoners samenbrengen

NIEUW-VENNEP Voetballen, knotshockey, gekke spelletjes, knutselen, schminken, waterglijbanen en pannenkoeken. Dit zijn een paar ingrediënten van het grote kinderfeest dat 22, 23 en 24 augustus plaatsvindt in Getsewoud. De organisatie is in handen van kerkgenootschap Crosspoint.

In de voorlaatste week van de zomervakantie is er voor de jeugd van Nieuw-Vennep niet zo veel meer te doen. Dat is voor Crosspoint, een kerkgemeenschap in Getsewoud, reden om in deze week feestelijke sport- en spelactiviteiten te houden. Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 augustus zijn de kinderen van de basisscholen van harte welkom om mee te doen.

Op en rondom het sportveldje aan de Noordhavenpoort, tussen het Winterpark en het Herfstpark, worden iedere dag van 13.00 uur tot 16.30 uur allerlei activiteiten gehouden. En iedere dag is er een ander accent. Op woensdag is er een voetbaltoernooi, op donderdag zijn er clowns aanwezig en op vrijdag is er een slotfeest met veel pannenkoeken. Het slotfeest begint vridjag om 16.00 uur.

"Iedereen kan meedoen", aldus Taco Koster, dominee van Crosspoint. "Geen verplichtingen of zo. En we hopen dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag voor duizend pannenkoeken zorgen, dan gaan we dat gewoon doen."

INSCHRIJVEN Meer informatie over dit evenement en over Crosspoint zelf is te vinden op de Facebookpagina van de kerkgemeenschap of via de website www.crosspointgetsewoud.nl. Daar kunnen kinderen zich ook inschrijven voor het voetbaltoernooi.