• Jeugdland Nieuw-Vennep

Brandweerdag op Jeugdland Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP Jeugdland Nieuw-Vennep houdt zaterdag 26 mei weer de jaarlijkse brandweerdag van 13.00 tot 16.00 uur. De brandweer van stichting Paraat zal aanwezig zijn om te laten zien hoe zij een mooi brandje gaan blussen. Ze zullen met een echte brandweerwagen komen en verschillende demonstraties geven. Kinderen mogen in de brandweerwagen zitten en even ervaren hoe het is om een brandweerman te zijn.

De kinderen mogen aan verschillende dingen meedoen. JZo mogen bijvoorbeeld met een echte brandweerslang "blussen", hun kracht testen door aan een brandweerslang te gaan hangen, een echt brandweerpak aantrekken, een brandweerslang uitrollen en nog veel meer.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt slechts 2 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de r-net. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, mail naar jeugdlandnv@gmail.com, bel 0252-620844 of ga gewoon even langs.