• Wethouder Elzakalai heeft Tennisvereniging Nieuw-Vennep vereerd met een oorkonde en erepenning.

    Eigen foto

Vennepse tennisvereniging viert 50-jarig bestaan

NIEUW-VENNEP Tennisvereniging Nieuw-Vennep (TVNV) vierde zaterdag 22 september een feestje. De Vennepse club bestaat dit jaar namelijk 50 jaar, en wilde dat uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Veel leden, oud-leden en sponsors namen deel aan het Wimbledon-toernooi dat ter gelegenheid van het jubileum werd gehouden. Tijdens het toernooi werd met houten rackets en in witte kleding gespeeld. Een enkeling vertoonde zich zelfs op originele Stan Smith-schoenen uit de jaren '70; oude schoenen die momenteel als sneaker weer bijzonder hip zijn.

HOOGTEPUNTEN Huidig voorzitter Rogier Liefbroer sprak met trots over zijn vereniging; de vele hoogtepunten, zoals het Haarlemmer Open Toernooi (HOT), het G-tennis en de sponsors en de vele vrijwilligers die de vereniging hebben gemaakt en al die jaren geur en kleur hebben gegeven.

Liefbroer, die net als de tennisvereniging zelf in 1968 is 'opgericht' door vader Rob Liefbroer, mocht uit handen van wethouder Adam Elzakalai een oorkonde en erepenning in ontvangst nemen. Wethouder Adam Elzakalai was deze feestelijk dag als loco-burgemeester aanwezig en benadrukte het belang van sportvereniging binnen de gemeente Haarlemmermeer en hun vrijwilligers.

BELANGELOOS "Verenigingen zoals deze bestaan bij de gratie van leden die zich geheel belangeloos inzetten om al die activiteiten voor jong en oud mogelijk te maken. En dat doen jullie inmiddels 50 jaar lang. Daar mag je met elkaar met recht trots op zijn."

Tennisvereniging Nieuw-Vennep is te vinden aan de Fandango 15. Meer informatie: tennisverenigingnieuw-vennep.nl.