• Screenshot Facebook Voetbal.nl

Recordaantal stemmen levert DIOS MO13-1 voetbalclinic op

NIEUW-VENNEP Lieke Lieverse heeft met haar voor het KPN Moment van de Week genomineerde doelpunt een voetbalclinic gewonnen voor haar team, sv DIOS MO13-1. De KNVB kon, nadat er meer dan 1.200 stemmen waren uitgebracht, nog altijd geen winnaar kiezen, en besloot daarom voor één keer twee clinics weg te geven.

Records zijn gebroken afgelopen week in het kader van het KPN Moment van de Week. De KNVB kiest iedere week drie opvallende momenten tijdens wedstrijden op de amateurvelden en laat de bezoekers van de Facebook-pagina van Voetbal.nl vervolgens de winnaar kiezen. Deze krijgt een voetbalclinic voor het hele team.

RECORDAANTAL STEMMEN Vorige week was Lieke Lieverse, speelster van DIOS MO13-1 een van de genomineerden, en dat leidde tot een recordaantal stemmen, zo blijkt nu. Niet alleen Lieke en haar team wisten een grote achterban op de been te krijgen, ook haar tegenstrever Jhony van Purmersteijn JO13-1 schakelde een leger aan stemmers in. Meer dan 1.200 mensen lieten hun voorkeur achter, en na het tellen van al die stemmen kon de bond nog altijd geen duidelijke winnaar aanwijzen. 

Daarom werd besloten in dit ene uitzonderlijke geval niet één maar twee winnaars aan te wijzen. Zij krijgen allebei een voetbalclinic als prijs.