• Kagia

Oefenduel Kagia en VVSB eindigt in gelijkspel

LISSERBROEK De voetballers van Kagia, die zich momenteel voorbereiden op het tweede deel van de competitie, hebben dinsdag een oefenduel tegen de zaterdag 1 van VVSB met 3-3 gelijkgespeeld. 

Kagia en VVSB keken beide de kat uit de boom in de eerste 20 minuten van het duel, maar langzaam maar zeker kreeg Kagia het heft in handen. Na 24 minuten was het Jesper Imanse die op aangeven van Rens Lamboo de score opende. Hij stifte de bal beheerst over de keeper van VVSB in het doel: 1-0. De Lisserbroekers konden echter niet lang van deze voorsprong genieten, want al na 6 minuten viel een afstandsschot van VVSB, over 30 meter gedragen door de wind, achter Kagia-keeper Sander Hogervorst in het doel: 1-1.

TERUGSPEELBAL Daarna ging het snel, want binnen enkele minuten werd het 1-2. Een te korte terugspeelbal van Joost Meiland op Hogervorst betekende een voorsprong voor de bezoekers. Die konden daar echter nog minder lang van genieten dan Kagia eerder, want Dorus van der Voort schoot zijn team op aangeven van Elwin Kool binnen enkele minuten terug naast VVSB.

Na de rust leek Dirk Jan Ligtenberg de wedstrijd te winnen voor Kagia, opnieuw na een assist van Kool. Het was echter VVSB dat, 5 minuten voor tijd, het laatste woord had. Hierdoor eindigde dit duel in een 3-3 gelijkspel. 

EERSTE PLEK Kagia verdedigt in de tweede helft van de competitie de eerste plek in de 3de klasse B. De competitie wordt zaterdag 19 januari hervat met een uitwedstrijd tegen HYS.