• Niels de Jong

Lisserbroeker opnieuw een trede hoger in Dakar Rally

LISSERBROEK Lisserbroeker Jan Hulsebosch is met zijn Firemen Dakarteam opnieuw een plekje opgeschoven op de ranglijst van de Dakar Rally 2019. Hulsebosch, hoofdmonteur van dit volledig uit brandweermannen bestaande rallyteam, steeg met zijn teamgenoten Richard de Groot en Raph van den Elshout naar plek negentien.

Het was gisteren een zware dag voor de mannen van het Firemen Dakarteam. Er stond van San Juan de Marcona naar Arequipa een kleine 800 kilometer rijden op het programma tijdens etappe 3 van de Dakar Rally. Gelukkig houdt de truck - een volledig gereviseerde brandweerwagen - zich tot nu toe uitstekend. 

ELFDE De route ging voorspoedig, al leek er in eerste instantie opnieuw wat mis te zijn met de tijdmeting. Toen echter plots toch het derde meetpunt binnenkwam, bleek het team van Hulsebosch elfde te liggen. Uiteindelijk kwam het team als negentiende binnen, en dat is ook de plek op de algemene ranglijst die de heren momenteel bezet.

Vandaag wordt de vierde etappe gereden, van Arequipa naar Tacna. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het team.