• KIOS

KIOS heeft smaak van winnen weer te pakken

NIEUW-VENNEP De korfballers van KIOS weten weer wat winnen is. Na een wat moeizaam begin van de zaalcompetitie wisten de Vennepers afgelopen weekeinde voor de tweede maal op rij een zege te boeken. Op bezoek bij Atlantis in Mijdrecht werd het 16-22 voor de bezoekers.

Het begin van de zaalcompetitie viel enigszins tegen voor KIOS, dat het eerste deel van de veldcompetitie nog glansrijk als koploper afsloot. Een gelijkspel tegen EKVA en een een nederlaag tegen ADOS) betekenden dat er uit een ander vaatje getapt moest worden door de ploeg. 

ZEGEKAR En dat gebeurde. Vorige week werd GKV al aan de zegekar gebonden, en afgelopen weekeinde was het de beurt aan Atlantis om te verliezen van KIOS. Op eigen veld in Mijdrecht werd de ploeg door de bezoekers uit Nieuw-Vennep op een 16-22 nederlaag getrakteerd. 

KIOS gaat nu even genieten van een korte winterstop, zaterdag 12 januari wordt de competitie om 20.05 uur hervat met een thuiswedstrijd tegen Reeuwijk. Dat team staat momenteel voorlaatste op de ranglijst, met een punt uit vier wedstrijden. KIOS staat vierde en haalde vijf punten uit vier wedstrijden.