Firemen Dakarteam schuift plekje op in etappe 2

LISSERBROEK Het Firemen Dakarteam, dat momenteel met Lisserbroeker Jan Hulsebosch als hoofdmonteur in het Zuid-Amerikaanse Peru meedoet aan de Dakar Rally 2019, heeft een stijgende lijn te pakken. Het team eindigde etappe 2 op de twintigste plek, een plaatsje hoger dan de eindrangschikking op dag 1. 

Het was tijdens de eerste etappe voor het thuisfront afwachten hoe het het team verging, omdat de tussentijdse metingen niet doorkwamen. In etappe 2 was dat niet anders, maar het goede nieuws volgde na afloop. Het Firemen Dakarteam kwam namelijk als twintigste over de eindstreep, en daarmee schoven Hulsebosch en zijn teamgenoten dus een plekje op ten opzichte van de eerste etappe. 

PITTIG De route van Pisco van San Juan de Marcona bleek een pittige, zo is wel te zien in het bovenstaande filmpje. "We hebben een mooie rit gehad, maar echt wel bizar hoor", aldus de Lisserbroeker. "Wat een duinen. Top, mooi met licht binnen."

Later vandaag gaat etappe 3 beginnen, van San Juan de Marcona naar Arequipa. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het team. 

Bron: Firemen Dakarteam