• Eigen foto

Onderhoud aan Waterwolftunnel, N201 afgesloten

HAARLEMMERMEER De provincie Noord-Holland voert van 14 tot en met 16 november onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer).

Het verkeer op de N201 wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging. De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdag 14 november 20.00 uur tot vrijdag 15 november 5.00 uur. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Koningin Maximalaan (N196) in De Ronde Venen en de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn met gele borden omgeleid via de Koningin Maximalaan en de Legmeerdijk (en vice versa).

LEGMEERDIJK De Waterwolftunnel is van vrijdag 15 november 19.00 uur tot zaterdag 16 november 6.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer met gele borden omgeleid via de Fokkerweg (N232) en de Bosrandweg/Legmeerdijk N231 (en vice versa).

Ook de toe- en afritten van de N201 zijn ter hoogte van de Middenweg en de Braziliëlaan afgesloten. Het verkeer vanaf de Middenweg wordt omgeleid via de Braziliëlaan, Machineweg en Japanlaan naar de N231.

Drie keer per jaar is het nodig om onderhoud uit te voeren aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te borgen en de werkzaamheden sneller uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk het aquaduct en de tunnel volledig af te sluiten. Meer informatie is verkrijgbaar bij het Servicepunt van de provincie via 0800-0200600 (gratis) of door te mailen naar servicepunt@noord-holland.nl.