• NH Nieuws

Vennepse Aurelia van Haver knapste vrouw van provincie

NIEUW-VENNEP Aurelia van Haver mag zichzelf de knapste vrouw van Noord-Holland noemen. De Vennepse werd afgelopen weekeinde gekroond tot Miss Intercontinental Noord-Holland 2019. 

Tijdens de finale van de verkiezing Miss Beauty Noord-Holland 2019 werd Aurelia van Haver afgelopen weekeinde verrast met de hoogste eer. De Vennepse mag zich nu Miss Intercontinental Noord-Holland 2019 noemen, en gaat het binnenkort in een finale opnemen tegen elf andere provinciale winnaars in de strijd om de landelijke kroon.

Samen met Van Haver werden ook de Miss Earth Netherlands of Noord-Holland (de Hilversumse Sophie Egberink) en Miss Teen of Noord-Holland (Indy Kames) gekozen. Van Haver reageerde op haar Instagram-account alvast bijzonder verheugd op haar verkiezing. 'Ik ben trots om te kunnen aankondigen dat ik nu Miss Intercontinental Noord-Holland 2019 ben. Ik ben overweldigd door alle lieve berichten, en wil tegen alle andere meiden zeggen: we zijn allemaal winnaars. Ik ben zo trots op jullie allemaal!'

NH Nieuws, mediapartner van het Witte Weekblad, sprak eerder met Van Haver. Het interview vind je hier