• Eigen foto

Venneps Repair Café heropent in Ontmoetingscentrum

NIEUW-VENNEP Het Repair Café Nieuw-Vennep heropent de deuren. Nadat de vrijwilligers eerder vanwege een gebrek aan aanloop gedwongen werden te stoppen met hun activiteiten in wijkgebouw Linquenda, is nu in het Ontmoetingscentrum een nieuwe stek gevonden. De opening is vrijdag 25 januari om 13.30 uur. 

Sinds januari 2014 kende Nieuw-Vennep het Repair Café in wijkgebouw Linquenda. In de loop van 2018 liep het bezoekersaantal teug en er vielen ook gaten in het vrijwilligersbestand van de reparateurs. Repair Café Nieuw-Vennep hoopt dat de centrale ligging van het Ontmoetingscentrum, midden in het dorp aan het Harmonieplein, meer bezoekers zal trekken.

STOFZUIGER Alle Venneppers zijn welkom om hun defecte koffiezetapparaat, dvd-speler of stofzuiger, kapotte jas of fiets, maar ook grasmaaier of schemerlamp te laten repareren, steeds op de laatste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur. Zo'n 60 procent van de reparaties lukt, en dat voor een vrijwillige bijdrage die gemiddeld tussen de 3 en 5 euro ligt. 

Ook nieuwe vrijwilligers zijn welkom. Zij kunnen langskomen of zich aanmelden via de website van het Repair Café of via 06-16040860.