• Grazende Zwaan
  • foto: Emil de Jong
  • Grazende Zwaan

Theaterfestival Grazende Zwaan

NIEUW-VENNEP Theaterfestival Grazende Zwaan komt er weer aan. Van 13 tot en met 15 september kan het publiek nazomeren op het avontuurlijke theaterfestival Grazende Zwaan op en om boerderij Kleine Vennep. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, straattheater, familietheater, concerten en nog véél meer leuks en lekkers.


Zoals de Oerol-hit 'Shake Shake Shake', een explosief en ontroerend dansconcert boordevol lijven, stemmen en instrumenten. Dit dansconcert beleeft het publiek op een bijzondere plek: onder de Calatravabrug. Of geniet In de monumentale boerenschuur van Dirk Molenaar kunnen bezoekers genieten van het muziektheater 'Bach & Bleekwater', een avontuurlijke ontmoeting tussen een schoonmaakster en een violiste rond de Chaconne van Bach.

KINDERVOORSTELLINGEN De avonturenvoorstelling 'De Gruffalo' komt naar de boerderij. En ook 'Boer Boris' doet een uitstapje naar Grazende Zwaan met zijn humoristische meezingvoorstelling. En er is de beeldende en heerlijke ruikende voorstelling 'Moes', inclusief Moes(speel)tuin.


STRAATTHEATER Er is volop gratis straattheater. Een acrobatische luchtshow vol Argentijnse passie en emoties bijvoorbeeld in 'Who to Tango'. Een magische muziekuitvoering op het water met 'De Drijvende Diva' en een visueel spektakel van een stuntman op zoek naar romantiek in 'Springtime'.

Andere belevenissen zijn een wildpluksafari, een recycle-straatatelier, een landschapsinstallatie boordevol spiegels, windreizen door de polder, luchtbespiegelingen, een pop-up restaurant, ronkende stoommachines met meel en pannenkoeken en livemuziek. 

De entree, straattheater, muziek en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaalt het publiek kleine prijsjes. Kinderkaartjes zijn gratis. Informatie op grazendezwaan.nl