• Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto

Tennissers halen 4.300 euro op voor Adamas Inloophuis

NIEUW-VENNEP Tachtig tennissers kwamen afgelopen zaterdag naar TC de Kikkers om 4.300 euro bij elkaar te tennissen tijdens het Adamas Benefiet Tennistoernooi. "Een heel mooi bedrag dat we samen hebben opgehaald."

Na succesvolle benefiettennistoernooien in Hillegom en Lisse de afgelopen jaren, werd er dit jaar getennist in de achtertuin van Adamas Inloophuis, bij TC de Kikkers in Nieuw-Vennep. "Met een groep enthousiaste vrijwilligers van de tennisvereniging hebben we een sportief, maar vooral gezellig tennistoernooi weten te organiseren", zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis.

FANATIEK "Tussen 12.00 en 17.00 uur werd er fanatiek getennist om daarna met de tegenstanders gezellig een drankje te drinken op het mooie terras. We hadden bijna honderd prijzen voor de loterij en hier werden veel lootjes voor verkocht. De clubsandwich Adamas liet zich ook goed smaken en de barbecue aan het einde was een groot succes.”

Bedrijven hadden elf banen gesponsord en dit samen met de inschrijvingen, de clubsandwich Adamas, de barbecue die gedeeltelijk door de Scharrelaer was gesponsord en loterijverkoop kon er uiteindelijk een bedrag van 4.300 euro op de cheque geschreven worden. "Een heel mooi bedrag dat we samen hebben opgehaald”, zegt Osinga blij. En volgend jaar weer? "Ja", wordt er luid geschreeuwd door de vrijwilligers van TC de Kikkers en de deelnemers. "Tot 2020", lacht Osinga dan ook.