• Stoepkrijten.

    Jeugdland Nieuw-Vennep

Zomer op Jeugdland

NIEUW-VENNEP Het is nog steeds zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep. Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, worden de deuren weer geopend op maandag 19 augustus. Ook dan is Jeugdland de hele week open. Lees hieronder welke activiteiten er op het programma staan.

Op maandag 19 augustus kan de jeugd een eigen vlaflip maken. "Haal de chef-kok in jezelf naar boven en kom dit kleurrijke toetje maken voor 0,50 euro. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de balie op Jeugdland. Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar."

Op dinsdag 20 augustus wordt er een waterhindernisbaan opgezet . Er wordt een parcours uitgezet met verschillende wateronderdelen. Op woensdag 21 augustus kan iedereen mee komen doen met het waterspuitspel. Donderdag 22 augustus is het stoepkrijten. Aan het eind wordt gekeken naar wie de mooiste stoeptekening heeft gemaakt, de winnaar wint een klein prijsje. Op vrijdag 23 augustus keert de waterglijbaan weer terug. Een lange glijbaan wordt besproeid met water en zeep waardoor er pijlsnel overheen gegleden kan worden. Vergeet niet om droge kleding mee te nemen. De zomervakantie wordt afgesloten op zaterdag 24 augustus met poffertjes bakken.
Na de zomervakantie is Jeugdland weer op de reguliere dagen geopend; op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2, vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 397.