Reünie Bar Dancing de Kopermolen

NIEUW-VENNEP In het café Sylvia's Leeuwtje is zondag 8 oktober vanaf 14.00 uur een reünie voor de gasten die vroeger in hetzelfde pand kwamen, dat toen de naam 'De Kopermolen' droeg.

Dat belooft dus een ouderwets gezellige middag en avond aan de Venneperweg te worden, met de muziek uit de mooie jaren 1985-1994 en veel oude bekenden.

Er is een Facebookpagina 'bar dancing de Kopermolen' opgezet. De kaartverkoop voor de reünie is in volle gang en loopt onder meer via Jumbo supermarkt in Hoofddorp en bij Sylvia's Leeuwtje in Nieuw-Vennep. Han Nollen staat bekend als eigenaar van De Kopermolen. Hij wilde graag 'de horeca in' en kwam eigenlijk bij toeval in Nieuw-Vennep terecht.

Er stond een horecapand te koop. Het heette Alcazar. In april 1985 kocht hij het pand, maar besloot om het helemaal te verbouwen. De dansvloer werd verplaatst en de bar verbouwd, en de oude naam De Kopermolen werd er weer aan teruggeven. In oktober 1985 werd De Kopermolen heropend door de nieuwe eigenaar. Er kwamen veel nieuwe bezoekers op af.