Politiek café van VVD over bereikbaarheid regio

HOOFDDORP De VVD houdt komende maandagavond 4 juni een politiek café over bereikbaarheid in de regio. De bijeenkomst is vanaf 20 uur in Papa's Beach House aan de IJweg in Hoofddorp. De toegang is vrij.

De centrale vraag op deze politieke avond is hoe we de regio bereikbaar kunnen houden. Sommigen willen meer asfalt aanleggen en anderen hebben rekeningrijden weer teruggebracht in de discussie.

Politiek links en rechts stonden altijd lijnrecht tegenover elkaar als het om bereikbaarheid en milieu gaat. Door technologische ontwikkelingen lijkt die discussie inmiddels flink achterhaald.

Meerdere deskundigen laten maandag hun licht schijnen over het onderwerp. Wethouder Derk Reneman van Verkeer en Vervoer verzorgt een inleiding. Ook oud-wethouder Arthur van Dijk, tegenwoordig voorzitter Transport en Logistiek Nederland (TLN), geeft zijn bijdrage.

Daarnaast geeft Marcel Toeset, consultant bij APPM, zijn visie. Tot slot gaat innovatie-asviseur Daan van Egeraat in op welke particuliere initiatieven mogelijk zijn.