• Maatvast

Piratendag en sportieve activiteiten in Beinsdorp

BEINSDORP Stichting Maatvast en Stichting Actief Beinsdorp houden zaterdag 27 juli en vrijdag 16 augustus Kindervakantiedagen voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. De activiteiten worden gehouden rondom dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5.

Zaterdag 27 juli is er een Piraten themadag Om 14.00 uur verzamelen alle kinderen en worden ze verdeeld in groepjes op leeftijd zodat de verschillende onderdelen daarop aangepast kunnen worden. Een zoektocht door het dorp met opdrachten in het thema zal volgen. Om 17.00 uur gaan de barbecues aan en zullen we met zijn allen lekker gaan eten. Voor de niet-barbecueliefhebbers is er een alternatief. Om 18.00 uur zijn de ouders weer welkom om hun kinderen te komen ophalen.

SPORTIEVE ACTIVITEITEN Vrijdag 16 augustus wordt een activiteitendag gehouden. Het programma zit vol leuke, creatieve en sportieve activiteiten. Zo kunnen de kinderen creatief aan de slag, timmeren, koken/bakken, en sportieve dingen doen. Om 13.00 uur krijgen ze een lekkere lunch en om 16.00 uur is het afgelopen. 

Beide dagen worden georganiseerd met hulp van vrijwilligers. Extra helpende handen zijn altijd welkom. Deelname: 2,50 euro per kind per dag inclusief eten en drinken. Aanmelden vooraf noodzakelijk via de mail eiland@maatvast.nl of bel de beheerder Sandy 0252-515142. Voor 27 juli tot uiterlijk 20 juli. Voor 16 augustus tot uiterlijk 8 augustus.