• CrossPoint

PasenLive in Getsewoud

NIEUW-VENNEP CrossPoint houdt in samenwerking met Charis Music zaterdag 13 april in de Breedenborgh, Sarabande 1, PasenLive 2019.

PasenLive 2019 is een indrukwekkend en intiem programma om het dramatische verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus mee te beleven. Met verhalen, Nederlandse popliedjes en worshipsongs worden bezoekers meegenomen in dit verhaal over opoffering en vergeving. PasenLive is in de lijn van The Passion, dat jaarlijks een miljoenen publiek trekt. De cast bestaat uit talentvolle zangers en zangeressen uit heel Nederland en een geweldige live band, het geheel staat onder leiding van Chiel Naber.

RESERVEREN De eerste voorstelling begint om 16.00 uur en de tweede om 20.00 uur. Per voorstelling is er plek voor 300 bezoekers. De toegang is gratis, maar bezoekers moeten wel kaarten reserveren via www.crosspointgetsewoud.nl Iedereen is welkom, al is de voorstelling minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar. PasenLive spreekt een breed en gevarieerd publiek aan met het verhaal over de laatste uren van Jezus leven.
Voor vragen kan gemaild worden naar pasenlive2019@crosspointgetsewoud.nl.