• Menno Schaefer

Hoofddorp Centrum pakt prijs Beste FEBO 2019

HOOFDDORP De FEBO vestiging op het Marktplein is uitgeroepen tot 'Beste FEBO van het Jaar 2019'. De competitie vindt jaarlijks plaats tussen de 75 franchisevestigingen en de winnaar wordt bepaald aan de hand van diverse criteria zoals inkoop en verkoop, maar ook op basis van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door worden uitgevoerd.
Sander Ketel, franchisenemer van FEBO Hoofddorp: “Ik ben ontzettend trots dat we deze prestatie hebben bereikt met het team. Wij zijn nu ruim een jaar franchisenemer en zetten het goede werk voort van Richard en Anita Laarman. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! We zullen dit zeker de komende tijd ook met onze gasten in Hoofddorp gaan vieren”.

De tweede plaats was dit jaar voor FEBO Buikslotermeerplein in Amsterdam, vorig jaar nog eerste. FEBO Heerhugowaard, in het winkelcentrum Middenwaard, behaalde een mooie derde plaats.

De prijzen werden dit jaar vakkundig uitgereikt door directeur Dennis de Borst en rasartiest Donnie. Middels op maat geschreven lyrics werden de winnaars in het zonnetje gezet.

Met deze jaarlijkse competitie stimuleert FEBO haar franchisenemers een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.

FEBO Het familiebedrijf FEBO, is een bekende fastservice formule met nu 29 vestigingen in Amsterdam en nu 74 vestigingen totaal door heel Nederland. Van deze vestigingen zijn er 4 met het drive-through concept en er zullen er komend jaar nog 3 bijkomen.

De eerste vestiging werd geopend door Johan de Borst in 1941, op de hoek van de Karperweg/Amstelveenseweg in Amsterdam. Toen nog onder de naam ‘Maison Febo’, een brood- en banketbakkerij.

FEBO produceert dagelijks vers banket in haar productiekeuken in Amsterdam-Noord, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees, de beste kruiden, èchte boter en een uitstekende kwaliteit bloem. Nog dezelfde dag brengt FEBO haar snacks met eigen koeltransport naar de vestigingen in het land. Doordat de dagverse snacks niet worden ingevroren, is het mogelijk de beste kwaliteit te waarborgen.

Voor meer informatie over FEBO, kijk op www.febo.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE – niet voor publicatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

FEBO Beheer B.V. Processorstraat 21 020-632 85 55 info@febo.nl