• pr

AniCUra Hoofddorp verbouwd en heropend

HOOFDDORP Dierenkliniek AniCura Hoofddorp wil de beste zorg geven aan huisdieren en daarom is de locatie Hoofdvaart (voorheen Dierenkliniek Hoofdvaart) helemaal verbouwd. Met een compleet nieuwe praktijkinrichting en behandelmogelijkheden kan uw huisdier hier liefdevol en vooral deskundig worden behandeld. Er wordt in de kliniek alles aan gedaan om de stress voor huisdieren zo laag mogelijk te houden en de beste behandelmogelijk in te zetten.

Op zaterdag 28 september heeft wethouder Booij – van Eck de kliniek om 13:00 uur officieel heropend tijdens de feestelijke open dag. “Er wordt hier niet alleen rekening gehouden met het welzijn van de dieren, maar ook zeker met die van hun baasjes. Een dubbel blije wethouder dus!” De open dag was een groot succes met een paar honderd bezoekers. Inmiddels is de kliniek volop in gebruik.

Praktijkmanager Richard van Dortmont: “Het is ontzettend fijn om eindelijk in onze nieuwe kliniek te werken. Vooral onze tandheelkundige kamer is een groot succes. Een groot deel van de Nederlandse huisdieren heeft last van gebitsproblemen. Denk maar eens aan een stinkende adem of moeite hebben met het kauwen op brokjes. Met onze nieuwe apparatuur kunnen we problemen tijdig vaststellen en huisdieren op de beste manier helpen.”

Vanaf november heeft de kliniek vernieuwde openingstijden. De kliniek is dan iedere doordeweekse dag geopend van 09:00 – 19:30 uur en op zaterdag van 09:00 – 17:00 uur. De locatie aan de IJweg is vanaf dan op zaterdag gesloten en doordeweeks tot 18:00 uur geopend.