• Oranjevereniging Beatrix

Oranjevereniging Beatrix organiseert Prutloop

NIEUW-VENNEP Oranjevereniging Beatrix houdt 22 juni de eerste editie van de Prutloop. Het wordt een gezellig, sportief en uitdagende evenement.

Het is voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. Meedoen is tijdens deze eerste keer alleen nog mogelijk als individuele deelnemer. Het parcours loopt dwars door en over het Landgoed Kleine Vennep, in Park21, dat vol met obstakels met uiteraard ook veel water, prut, modder en geklauter getrotseerd moet worden. De organisatie is momenteel druk doende om er een gaaf en uitdagend parcours van een of meerdere rondes van te maken. Plezier, beleving en elkaar ook helpen zijn het belangrijkste tijdens deze eerste editie.

Wie zin heeft om mee te doen kan zich vanaf 22 april opgeven. Wacht niet te lang want vol is vol. De organisatie heeft al veel leuke reacties gekregen van aankomende deelnemers. Tevens is de vraag van de organisatie om zo veel mogelijk op de fiets te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid. Voor meer informatie en inschrijving ga naar www.ov-beatrix.nl/prutloop. Wie graag wil meehelpen in de organisatie, of tijdens de dag zelf op het parcours bij de obstakels, kan mailen met prutloop@ov-beatrix.nl.