• pr

Eendrachtig SV Hoofddorp bezorgt kwetsbare ouderen een kerstdiner

HOOFDDORP Voortvloeiend uit het grote succes afgelopen twee jaar biedt SV Hoofddorp deze december opnieuw een kerstdiner voor kwetsbare ouderen. Op woensdag 18 december worden naar schatting tachtig mensen verwacht.

De actie begon twee jaar geleden bij het 90-jarig bestaan van voetbalclub. In de kantine werd door de grote groep vrijwilligers gekookt en geserveerd. De vrijwillige koks Co Erkemeij, Bilge Evin, Janneke Teeuwen en Ellen Bouwmeester verzekeren iedere genodigde van een heerlijk driegangen kerstdiner.

De kantine wordt omgetoverd in een sfeervol restaurant, waarvoor Haarlemmermeerverhuur het nodige serviesgoed, tafels, stoelen en linnengoed levert en Bloemenstudio Pierrot 'Toolenburg' de tafels versiert met decoratieve kerststukjes.

Naast een aantal vrijwilligers, dat verleden jaar heeft meegewerkt, gaan dit jaar ook meiden uit Vrouwen 1 en 2 en een aantal mannen uit de Zondag 9 en 11 de handen uit de mouwen steken om de ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. In totaal werken onder aanvoering van bestuurslid Cateringzaken Jeroen van der Werff en partymanager Piet Balk 30 vrijwilligers mee, zowel in de keuken, als in het restaurant, bar en als tafelheer/dame, waarbij de bestuursleden van de vereniging niet ontbreken.
Gewaardeerde medewerking bedrijven en instellingen Evenals vorig jaar verzorgt Jan den Boer van Den Boer Business Travel Solutions het vervoer per luxe bus voor diegenen die niet voor vervoer kunnen zorgdragen.