• Robert Joore

Locoburgemeester Reinders bezoekt jubilerend echtpaar Geerlof-van Hunnik

NIEUW-VENNEP Locoburgemeester Reinders bezocht woensdag de heer Pieter Fredrik Geerlof en mevrouw Wijntje Geerlof-van Hunnik om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum. 

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in het Gereformeerd Jeugdhuis in Amsterdam. De heer Geerlof kwam daar met z'n vrienden en mevrouw Geerlof met haar vriendin voor de warme maaltijd. Mevrouw Geerlof kwam uit Zwolle op kamers wonen in Amsterdam, zij was apothekersassistente. De heer Geerlof woonde al in Amsterdam, hij deed de IVA in Driebergen. Na hun trouwen gingen ze boven de apotheek wonen op de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

Vervolgens verhuisde het echtpaar, met inmiddels twee kinderen, naar Lisse. In Lisse is het derde kind geboren. Daarna een verhuizing naar Haarlem en in 1968 naar Nieuw-Vennep waar het vierde kind is geboren. Het echtpaar woont nu in het derde huis in Nieuw-Vennep, Getsewoud.

Mevrouw Geerlof is rond 1990 met haar werk als apothekersassistente gestopt. De heer Geerlof was autovertegenwoordiger bij de Ford dealer in Hillegom en Lisse, tot aan zijn pensioen in 1996.

Het echtpaar heeft vier kinderen, negen kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Het echtpaar ging jaarlijks op een actieve wandelvakantie in Portugal, gedurende tien jaar. Mevrouw Geerlof doet al meer dan 30 jaar aan bridge, de heer Geerlof tenniste met veel plezier, zo'n 35 jaar lang. Ze wonen met zeer veel plezier in Nieuw-Vennep.