• Roy Beusker

Lisserbroekse wint voor tweede keer groot bedrag met loterij

LISSERBROEK Voor heel veel Nederlanders is één keer een prijs winnen in een loterij al een brug te ver. Maar de Lisserbroekse Ilona kreeg zelfs twee keer een aanzienlijk geldbedrag in haar schoot geworpen.

Deze week stond Irene Moors met een cheque ter waarde van 25.000 op de stoep bij de Lisserbroekse geluksvogel. En waar vrijwel iedereen op zo'n moment een geheel nieuwe ervaring opdoet, was dat voor Ilona niet het geval. Zij won zo' n 1,5 jaar geleden namelijk ook al 270.000 euro, in dezelfde VriendenLoterij. 

GEWELDIGE DINGEN Ilona geloofde haar ogen niet toen ze zag dat Moors bij haar op bezoek kwam, en reageerde dan ook enthousiast. "Ik heb al eerder een fantastisch bedrag gewonnen. Daar heb ik geweldige dingen mee kunnen doen. Nu win ik weer zo'n mooi bedrag. Hier gaan we heel veel leuks mee doen. In ieder geval met de kinderen naar een leuk pretpark."

De uitreiking van de prijs in Lisserbroek is zondag 24 maart vanaf 19.20 uur te zien op RTL4 in het programma 'VriendenLoterij De Winnaars'.