• Leden van de Lions Haarlemmermeer XXY helpen bij de kerstbomenverkoop.

    Eigen foto
  • Eigen foto

Lions XXY helpen met inladen van kerstboom

ZWAANSHOEK Leden van de Lions Haarlemmermeer XXY hebben een goede doelenactie gehouden in Zwaanshoek. Bij Kwekerij Bloemenhof werd warme chocolademelk en erwtensoep verkocht en werd geholpen bij het inladen van de gekochte kerstbomen.

Afgelopen zaterdag was de Lionsclub Haarlemmermeer XXY welkom bij kwekerij Bloemenhof aan de Spieringweg 1147 in Zwaanshoek voor het houden van een goede doelenactie. Doel van de actie was om geld bijeen te krijgen voor een nieuw project waarbij de Lions-leden de handen uit de mouwen steken en/of financiële ondersteuning geven.

KERSTKRAAM Voor deze actie werd een leuk versierde kerstkraam ter beschikking gesteld door eigenaar Ron van kwekerij Bloemenhof. Klanten konden een warme kop chocolademelk of erwtensoep kopen, waarvan de volledige opbrengst naar een nieuw uit te zoeken project van de Lionsclub Haarlemmermeer XXY gaat.

Als tegenprestatie voor de kerstboomverkoper werden de mensen geholpen hun aangekochte boom in de auto te krijgen. Het leuke is dat ook de kerstboomverkoper zo enthousiast was dat hij van elke verkochte boom een euro aan de Lionsclub doneerde voor hun nieuwe project.

DOELSTELLING De ’Lions’ zijn bij het grote publiek bekend als een wereldwijde organisatie die goede doelen ondersteunt. Lionsclub Haarlemmermeer XXY heeft de doelstelling om inwoners van Haarlemmermeer, bij voorkeur jongeren, die minder bedeeld zijn een handje te helpen en/of financieel te ondersteunen. Dit kan op velerlei manieren gebeuren.

De Lionsclub Haarlemmermeer XXY bestaat inmiddels bijna 10 jaar en heeft in de afgelopen jaren al veel acties ondernomen. Zo hebben acties plaatsgevonden voor Ons Tweede Thuis, bij Jeugdland en voor kinderen van ouders die aangesloten waren bij de Voedselbank, organiseren leden een jaarlijks high tea voor een (verzorgings)tehuis en worden elders helpende handjes ingezet.

DONATIE Mochten mensen geïnteresseerd zijn om lid te worden of om een donatie te geven, dan kunnen zij een email te sturen naar het secretariaat via haarlemmermeerxxy@lions.nl.