• Crosspoint

Kinderfeest met duizend pannenkoeken

In de op één na laatste week van de zomervakantie is er voor kinderen niet zo veel meer te doen. Veel zomeractiviteiten zijn gestopt, ouders alweer aan het werk en dat terwijl school nog helemaal niet begonnen is. Dat is voor CrossPoint, een jonge kerk in Getsewoud, een reden om in deze week feestelijke sport- en spelactiviteiten te organiseren. 'We zijn kerk in Getsewoud. We zijn eigentijds, maar ook tegendraads. We zijn gastvrij, maar ook prikkelend. We zijn gelovig, maar ook nieuwsgierig. En, iedereen is welkom', aldus de website. Op woensdagmiddag 23 augustus, donderdagmiddag 24 augustus en vrijdagmiddag 25 augustus zijn de kinderen van de basisscholen van harte welkom om mee te doen. En je hoeft niet sportief te zijn; als je er maar zin in hebt.

VOETBALTOERNOOI Op en rondom het sportveld tussen het Winterpark en het Herfstpark worden van 13.00 uur tot 16.30 uur diverse leuke activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden op vrijdagmiddag afgesloten met een pannenkoekenfeest. En op woensdag is er een heus voetbaltoernooi. Meer info en inschrijven via de website www.crosspointgetsewoud.nl.

PANNENKOEKEN 'Iedereen kan mee doen' zegt Taco Koster dominee in CrossPoint. 'Geen grote verplichtingen of zo. En de organisatie hoopt zo dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag voor 1000 pannenkoeken zorgen, dan gaan we dat gewoon doen!'

Meer informatie kan gevonden worden op de website en de facebookpagina van CrossPoint: crosspointgetsewoud.nl.