• Basisschool 't Venne

Indrukwekkend afscheid voor leerkrachten 't Venne

NIEUW-VENNEP De laatste schooldag voor de zomervakantie was een heel bijzondere op 't Venne. Die dag begon namelijk met de spectaculaire ontvangst van drie leerkrachten. Juf Jeanine, juf Fleur en juf Jolien (op de foto van links naar rechts) verlaten de basisschool in Nieuw-Vennep ieder namelijk na meer dan tien jaar.

Reden voor de schoolleiding om een indrukwekkend afscheid te regelen. De drie juffen werden vrijdag thuis opgehaald met een roze limousine en zij reden vervolgens naar school waar een erehaag was gevormd door de leerlingen en collega's. Zichtbaar onder de indruk stapten Jeanine, Fleur en Jolien uit om vervolgens naar het basketbalveld te lopen.

OMSCHRIJVEN Hier werden zij toegesproken. De school had aan leerlingen gevraagd hoe zij de drie leerkrachten zouden omschrijven. Mooie woorden vielen hun ten deel en de tranen vloeiden rijkelijk. Tot slot kregen de juffen een picknickmand om zo de laatste dag feestelijk met hun leerlingen door te brengen. Een afscheid om nooit meer te vergeten.