• Team Sportservice
  • Team Sportservice

Gratis sportactiviteiten tijdens Zomerspelen

HAARLEMMERMEER Team Sportservice zorgt ervoor dat elk kind in Haarlemmermeer een te gekke zomer kan beleven met de Zomerspelen Kids en Peuters & Kleuters. Kinderen kunnen meedoen met de gratis zomeractiviteiten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Zwanenburg.

Op het programma staan activiteiten van waterspelletjes tot trefbal en voetbaltoernooi tot kickboksen. Dit is allemaal buiten.
Voor peuters en kleuters en kinderen van zes tot twaalf jaar staat het buiten sporten centraal bij de Zomerspelen Kids. "Onze sportdocenten organiseren de leukste activiteiten en weten goed wat kinderen aanspreekt, zoals waterspelletjes! We vinden het belangrijk om ze een vakantiegevoel mee te geven en dat ze veel plezier beleven", zegt buurtsportcoach Sarina Wijnhout.

VOOR KINDEREN Team Sportservice houdt van 22 juli tot en met 18 augustus drie keer per week de Zomerspelen Kids. Deze zijn van 13.00 tot 15.00 uur in Zwanenburg (op maandag), Nieuw-Vennep (op woensdag) en Hoofddorp (op vrijdag). Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom om mee te doen.

VOOR PEUTERS EN KLEUTERS In de laatste week van de zomervakantie, van 19 tot en met 25 augustus, is er een speciale week voor peuters en kleuters. Ook zij kunnen terecht van 13.00 tot 15.00 uur in Zwanenburg (op maandag), Nieuw-Vennep (op woensdag) en Hoofddorp (op vrijdag). Ouders zijn altijd welkom om ook mee te bewegen.
Inschrijven kan via: https://haarlemmermeer.inschrijventeamsportservice.nl/