• De Olmenhorst

Gezinsfestival De Appelparade tijdens Pinksteren

LISSERBROEK Op landgoed De Olmenhorst vindt op zondag 20 en maandag 21 mei de Appelparade plaats, de vijfde editie van een vrolijk gezinsfestival. Met volop vermaak, workshops, muziek en heerlijke stands met groen, delicatessen en allerlei accessoires, kleding en mooie spullen. Het festival wordt steeds groener. Dit jaar is er zelfs een fair trade modeshow naast tientallen groene standjes en duurzame catering en natuurlijk muziek. De geweldige bands van vorig jaar zoals Blouw en Jazztrack ook allerlei nieuwe bands en is er via poppodium Duycker zelfs een sing en song podium extra. Ook is er plek voor rustige pianomuziek op het wellness terrein.

Voor de kids is er weer van alles, zoals skelter racen, pony rijden, poppentheater of schminken. Voor alle leeftijden is er een eetbare plantenwandeling met kookworkshop, boogschieten en heerlijk genieten van de muziek en het (h) eerlijke eten. 

Ook is er tijdens de Appelparade de derde voorronde van het Open NK Slow Biking. Wie kan er het allerlangzaamst fietsen? Om dat uit te maken houdt Cycle Fun Productions voor de vierde keer dit kampioenschap.

Kijk voor meer informatie de Appelparade op www.appelparade.nl. Parkeren kost 3 euro per auto.