• Erik van't Land

Gezamenlijke maaltijd Seniorenwerk Lisserbroek

LISSERBROEK Ook in het seizoen  2017 – 2018 kan er weer aangeschoven worden aan de eettafel van het seniorenwerk Lisserbroek, dit in samenwerking met Stichting Maatvast. Vanwege het grote succes met meestal zo'n 80 tot meer dan 90 deelnemers,  en de stijgende behoefte zijn er dit seizoen maar liefst 11 soosmaaltijden. Daarnaast zijn er ook nog twee speciale edities met de kerst en jaarlijkse uitgaansdag. De maaltijd van 24 april start om 17.00 uur, aanmelden is verplicht.

Voor informatie en aanmelding kan er contact opgenomen worden met Ineke Croese telefoon 0252- 418442 of met Cok van Beek van de Meerkoet, telefoon 0252-413457. 

MEER ACTIVITEITEN Het seniorenwerk Lisserbroek organiseert wekelijks verschillende activiteiten in dorpshuis de Meerkoet. Elke dinsdag en donderdagmiddag kan er gebiljart worden en elke dinsdagmiddag is er bridgen en een inloopmiddag. Elke donderdagochtend wordt er gekoersbald (activiteit Meerwaarde) en elke donderdagochtend is er ,,Door bewegen een beter leven" (activiteit Maatvast).

Naast deze vaste activiteiten organiseert het Comité Senioren Lisserbroek ook bijzondere middagen rond Sinterklaas, Kerst en Pasen. Het seizoen wordt ieder jaar afgesloten met een feestelijke uitgaansdag.