• 112Heuvelrug.nl

Getuigen gezocht van inbraak

HOOFDDORP De politie zoekt getuigen van een inbraak in een winkel in Hoofddorp. Dinsdag rond 3.15 uur kwam de melding binnen van een inbraak bij het bedrijf aan het Marktplein.

BUURTONDERZOEK Twee of drie personen zouden de toegangsdeur hebben geforceerd. Daarna gingen zij er op één of meerdere scooters vandoor. De politie ging ter plaatse en deed op de locatie zelf onderzoek, buurtonderzoek werd gehouden en ook een hondengeleider zocht met zijn politiehond in de omgeving naar sporen. Ook werd uitgekeken naar de vluchtende daders.

AAN DE KANT Een bromfietser die met hoge snelheid reed, werd door een opvallende politieauto aan de kant gedirigeerd waardoor de bromfietser helaas ten val kwam. Hij had last van zijn heup en werd door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Hij bleek geen letsel te hebben. De bromfietser bleek niets met de inbraak te maken te hebben en werd door de politie thuisgebracht. De daders werden helaas niet meer aangetroffen.

GETUIGEN GEZOCHT De daders bleken op hun vluchtroute meerdere gestolen kledingstukken te hebben verloren. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over deze inbraak. Mensen die iets gezien hebben in de nacht van maandag op dinsdag in de omgeving van het Marktplein, of elders in Hoofddorp dat te maken kan hebben met deze inbraak, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.