• Frans Tol

Fotowedstrijd als cadeau Peter Bokhorst

NIEUW-VENNEP Onder de naam Vennep in Beeld heeft de dorpsraad van Nieuw-Vennep een fotowedstrijd uitgeschreven, waarvan de winnaars dinsdag 19 december bekend gemaakt zullen worden. Dat gebeurt dan tijdens de afscheidsreceptie van 17.00 tot 19.00 uur in hotel De Rustende Jager van de zich terugtrekkende dorpsraadvoorzitter Peter Bokhorst.

Het idee erachter is in beeld te brengen wat nou echt Nieuw-Venneps is, welk beeld men heeft als je aan ons mooie dorp denkt, of welk fraai Venneps plekje eens wat meer aandacht verdient. Dorpsraadlid en jurylid van deze fotowedstrijd Piet Kwak meldt dat de wedstrijd ook een afscheidscadeau aan Peter Bokhorst is.

Hij ziet wel de invulling van onderwerpen breder: "Wij gaan hiermee dus op zoek naar de mooiste foto van iets dat echt bij ons dorp past. Dat mag een landschap zijn, een straat, gebouw of gebeurtenis, maar ook een persoon of voorwerp."

DORPSVLAG De foto's dienen wel via webmaster@dorpsraadnieuwvennep.nl voor 30 november ingeleverd te zijn. De eerste prijs wordt een foto van 40 en 50 centimeter en een dorpsvlag. De tweede prijs is een op foam geplakte poster van 30 bij 40 centimeter en een dorpsvlag, de derde prijs een op foam geplakte foto van 20 bij 30 en eveneens een dorpsvlag. De fotojury zoekt nog de mogelijkheden uit van een tentoonstelling van de aangeleverde foto's bij de Rustende Jager of in Het Trefpunt. Op de website www.dorpsraadnieuwvennep.nl zal daar nader over bericht worden. In ieder geval komen de ingeleverde foto's op dezelfde website te staan.

Tekst en foto: Frans Tol