• Flyer evenement

    Taco Koster

Kinderfeest in Getsewoud

31-07-2019, 20:52 | Lezersnieuws | Taco

Voetballen, knotshockey, gekke spelletjes, knutselen, schminken, waterglijbanen en pannenkoeken. Dit zijn een paar ingrediënten voor een groot kinderfeest in Getsewoud op 21, 22 en 23 augustus.

 

In de laatste week van de zomervakantie is er voor kinderen niet zo veel meer te doen. Dat is voor CrossPoint, een jonge kerk in Getsewoud, een reden om in deze week feestelijke sport- en spelactiviteiten te organiseren. Op woensdagmiddag 21 augustus, donderdagmiddag 22 augustus en vrijdagmiddag 23 augustus zijn de kinderen van de basisscholen van harte welkom om mee te doen.

 

Op en rondom het sportveld tussen het Winterpark en het Herfstpark worden van 13.00 uur tot 16.30 uur leuke activiteiten georganiseerd. Spellen met water zullen natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag is er een slotfeest met veel pannenkoeken.

 

‘Iedereen kan mee doen. Geen verplichtingen of zo. En we hopen dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag voor 1000 pannenkoeken zorgen, dan gaan we dat gewoon doen!’, aldus Taco Koster, dominee in CrossPoint. Meer informatie kan gevonden worden op de website en de facebookpagina van CrossPoint.